Un grav accident de circulație, soldat cu moartea unei persoane a avut loc duminică în Satu Mare, pe b-dul Lucian Blaga. Din primele informaţii, accidentul s-a produs după ce două autoturisme s-au ciocnic frontal. Una dintre mașini, un Opel – a fost condusă de către o femeie, iar cea de-a doua – Volkswagen – de către un bărbat. Mașina Volkswagen a intrat într-un cap de pod, iar mai multe persoane au rămas încarcerate.

”Astăzi, la ora 12,29 ISU Satu Mare a fost anunțat despre producerea unui accident, prin coliziunea a două autoturisme, pe B.dul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Apelul făcut de o persoană aflată într-unul dintre cele două autoturisme anunța inițial o singură victimă încarcerată, însă alte apeluri primite imediat după acesta anunțau mai multe victime”, se arată într-un comunicat remis presei de ISU Satu Mare.

La fața locului au fost dislocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD (1 de terapie intensivă și 1 cu echipaj de prim ajutor) și 3 ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

”Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea și resuscitarea uneia dintre persoanele încarcerate, care se afla în stop cardio-respirator, respectiv pentru acordarea primului ajutor medical altor patru victime. Din nefericire, o persoană a fost găsită decedată. Toate victimele au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare”, mai precizează sursa citată.