Clubul Sportiv VOINTA Satu Mare va participa la Cupa Romaniei la Box – cadeți

In perioada 11-16 decembrie sportivii sectiei de box de la Clubul Sportiv VOINTA Satu Mare vor participa la Cupa Romaniei la Box – cadeti, competitie care se va desfasura la Turda in judetul Cluj.
C.S. Vointa va fi reprezentat la aceasta competitie de catre sportivii Rudolf Bogar la categoria 52kg. si Robert Buttyan la categoria 59kg. acestia fiind insotiti de antrenorul Gheorghe Sabau. Participarea la aceasta competitie face parte din proiectul sportiv “Participarea la campionatele nationale de box”, realizat cu sprijinul judetului Satu Mare prin Consiliul Judetean Satu Mare, proiect care are ca scop stimularea spiritului competitional al sportivilor de performanta ai clubului prin participarea acestora la competitiile nationale organizate de Federatia Romana de Box.


Tot in cadrul acestui proiect sportivii Ptyetrar Marius Alex si Ghicean Radu antrenati de catre Varlan Toader au participat la Campionatul National deTineret desfasurat la Bacau in perioada 18-24 septembrie 2017, unde la categoria 81kg. Ptyetrar Marius a obtinut medalia de bronz.
In urma performantei obtinute la campionatele nationale de tineret, pugilistul Ptyetrar Marius Alex a fost convocat de Federatia Romana de Box pentru a participa la un turneu de selectie si verificare care se desfasoara in aceasta perioada la Iasi Turneul de selectie are ca scop stabilirea lotului national de tineret pentru anul competitional 2018, lot care va reprezenta Romania la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale si Jocurile Olimpice de Tineret.

 

Tenis de masă Cupa 1 Decembrie 2017

Secţia de tenis de masă din cadrul CS Voinţa Satu Mare a organizat în data de 2 Decembrie 2017, un frumos concurs de tenis de masă la nivel zonal, cu participarea a tinerilor sportivi din 4 judeţe: Bihor (Marghita şi Oradea), Cluj Napoca, Maramureş şi Satu Mare (Carei, Satu Mare)La acest concurs au participat un număr de 110 sportivi cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani fete şi băieţi.
Competiţia s-a desfăşurat pe 8 categorii de vârstă: 6-8 ani F, 6-8 ani M, 9-10ani F, 9-10 ani M, 11-13 ani F, 11-13ani M, 14-15 ani F, 14-15 ani M.
Competiţia a avut sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare dar şi de sponzorizarea oferită de Brutăria Micu cu croissantele sale minunate la care s-au adăugat şi oameni inimoşi care au adus sandwichuri, sucuri şi dulciuri. Sportivii câştigători au fost premiaţi cu diplome, cupe şi medalii.
Concursul a fost o reuşită, atât din punct de vedere al sportivilor cât şi a bunei organizări, mulţumită celor doi antrenori Roatiş Aurica şi Gherghel Ioan. Sportivii sătmăreni ai clubului Voinţa au fost la înălţime reuşind să se claseze în primele 4 locuri la toate categoriile de vârstă.

 

Şahul în şcoală în Judeţul Satu Mare

În perioada 15 noiembrie-10 decembrie 2017 C.S. Voinţa Satu Mare prin instructorii săi calificaţi organizează cursuri de şah în şcolile din Judetul Satu Mare.
În cadrul acestui proiect la care participă peste 400 de copii cu vărsta cuprinsă între 6-11 ani se va acorda gratuit câte o carte de şah (Ghid jocului de şah pentru începători) fiecărui copil participant. Deasemenea se vor organiza si concursuri de şah pentru începători in cadrul fiecărei clase, la fnal premianţii vor fi recompensaţi cu premii consistente.
În cadrul programului se vor achiziţiona şi echipamente sportive (piese de şah, ceasuri, table, cărţi de antrenament, DVD-uri) care se vor folosi în procesul de instruire a copiilor.
C.S. Voinţa doreste să mulţumească Consiliului Judetean Satu Mare pentru sprijinul financiar acordat în realizarea acestui proiect.