Francesco Baranca, directorul FederBet, agenția pentru monitorizarea pariurilor, a semnalat că mai multe meciuri ale Olimpăiei Satu Mare au avut loc evoluții suspecte ale cotelor de pariuri.

Meciurile Olimpiei de la Oradea cu Luceafărul, dar și cel de la Satu Mare cu Unirea Brăila sunt suspecte că au fost arajate pentru pariuri.

FederBet s-a sesizat după ce cele două jocuri au fost de tipul 2 pauză/1 final, cotele la pariuri fiind de preste 35. Astfel, un parior care ar fi mizat doar 100 de lei ar fi câștigat peste 3.500 de lei. Să nu vorbim de sume mai mari…

Maila es că s-au pariat sume foarte mari pe cele două meciur în Otalia, Rusia și Ucraina!!!

”Oameni din Italia, Rusia, Ucraina… ce pot şti despre divizia a doua a campionatului român de fotbal? Cum oamenii din alte ţări pot înţelege atât de adânc în ligile româneşti. Deci, cum pariori-extratereştri ştiau exact viitorul acestui meci dur jucat 11 din noiembrie?”, și-au pus întrebarea cei de la FederBet.

La Oradea, Olimpia a condus cu 1-0 la pauză, dar a pierdut cu 2-1 în final. Cu Dacia Brăila, oaspeții au condus cu 2-1 la pauză, dar Olimpia a întors rezultatul în repriza a II și a câștigat cu 3-2.
”În a doua jumătate (pe neaşteptate, aha) gazdele au marcat de două ori şi au câştigat 3:2., toate pariurile au fost confirmate!”, este mesajul FederBet.

Surse bine informate ne-au declarat că trei jucători ai Olimpiei s-au întâlnit cu ”emisari” ai Luceafărului Oradea. Oficial, acestora li s-a propus să se transfera la clubul din Oradea. Ce s-a mai discutat în plus e lesene de înțeles!