Asociația Judeteana de Box Satu Mare va aduce la cunostinta ca in data de 25.07.2018 orele 13:30 a avut loc sedinta ordinara.

In deschiderea sedintei presedintele domnul Plosca Viorel a spus urmatoarele:”Boxul satmarean isi continua  parcursul foarte bun din ultimii ani, drept urmare la Satu Mare se va organiza Finala Campionatului National de Cadeti Box in perioada 22-27 octombrie 2018.”

Telefonic domnul Mulcutan Florin – consilier personal al Ministrului Tineretului si Sportului doamna Ioana Bran, a spus: “ca este alaturi in continuare  de sportul satmarean și cel romanesc acum avand atribuții si in acest sens iar in urma discutiilor avute cu presedintele Federatiei Romane de Box la Satu Mare se va infiinta un Centru Olimpic de box, proiect aflat in derulare inca de acum 3 ani, dar care se va finaliza cu succes”.

Sedinta a avut urmatoarea Ordine de zi:

 1. Discutarea organizarii Campionatului National de Cadeti
 2. Stabilirea comitetului de Organizare
 3. Diverse

Urmare a discutiilor avute in cadrul sedintei, membrii A.J.BoxSatu Mare au decis urmatoarele:

 1. Campionatul National de Cadeti va avea loc la Satu Mare in perioada 22-27 octombrie 2018 si va avea un numar de aproximativ 350 de sportivi din toate colturile tarii. Membrii A.J. Box Satu Mare se vor bucura sa indeplineasca obiectivele pe care si le-au propus, pentru o buna desfasurare a Campionatului National de Cadeti.
 2. Comitetul de organizare este reprezentat de dl Plosca Viorel, dl Ghere Ioan si dl Mastan Alin
 3. La urmatoarea sedinta a A.J.Box Satu Mare se vor stabilii sarcinile fiecarui membru in vederea organizarii Campionatului National de Cadeti.

Membrii prezenti la sedinta din 30.03.2018:

 1. Plosca Viorel- presedinte
 2. Mastan Alin- secretar
 3. Ghere Ioan- membru
 4. Stef Florin- membru
 5. VarlanTeodor – membru
 6. Gavris Ioan- membru
 7. Stan Mihai- membru
 8. Kanya Kalman- membru
 9. Sabau Gheorghe- membru

Multumesc pe aceasta cale tuturor reprezentanților Mass-media pentru sprijinul acordat in vederea promovării boxului sătmărean!