Indiferent la ce ar renunţa oamenii chiar şi pe timp de criză un lucru este cert:  nu vor renunţa la alimente, iar cele sănătoase, pregătite cu ingrediente naturale, vor fi avantajate în defavoarea celor cu chimicale care din păcate au invadat ţara.

E plină ţara de produse tradiţionale false, există chiar şi parizer tradiţional. Mă întreb, când a făcut bunica vreodată parizer în bucătăria ei?

Respectarea reţetelor tradiţionale înseamnă producţie mai mică, decât dacă s-ar folosi chimicale. Aşa a pornit la drum bazat pe aceste principii în 1993 şi sătmăreanul Iosif Debreczeni. La început ca o afacere de familie apoi ca societate S.C. A.D. SRL a reuşit să se menţină pe piaţa sătmăreană datorită seriozităţii şi nu în ultimul rând calităţii produselor sănătoase tradiţionale din carne pe care le produce.

Carne proaspătă şi preparate din carne, produse tradiţionale atestate Debreczeni, o afacere de familie, care are ca obiect al activităţii, fabricarea unei numeroase game de produse traditionale din carne. Acestea sunt preparate în sistem tradiţional, La carmangeria proprie preparatele din carne porc sau vită sunt condimentate cu condimente naturale. Produsele nu conţin aditivi alimentari (conservanţi, coloranţi, polifosfaţi, antioxidanţi etc.Trebuie amintit şi fatul că aici produsele sunt afumate în mod clasic, ca pe vremea bunicilor cu rumeguş din lemn de fag. Pentru a produce produse de calitate şi tradiţionale materia primă este importantă. Materia primă este achiziţionată de la ferma din Ardusat sau Cetina din Baia Mare. La magainele de pe str. Golescu nr.4 şi Careiului nr. 20 găsim zilnic preparate din carne de porc proaspete: carne, costiţă afumată, piept de porc, kaizer, ciolan de porc afumat,  guşă de porc, oase afumate,  muşchi de porc afumat, slănină, jumări, tobă, caltaboş. cârnaţi de porc afumaţi, cârnaţi de casă, salam etc. Mulţi dintre noi poate, îşi aduc aminte de evenimentele legate de tăierea porcului la ţară la bunici, în ajun de sărbători şi  de gustul preparatelor din carne făcute atunci chiar tradiţional. Dacă aveţi nostalgia acelor vremuri, atunci vizitaţi magazinele Debreczeni şi veţi avea satisfacţia de a găsi aceste preparate garantat tradiţional. Pentru comenzi mai mari sau informaţii sunaţi la tel. 0744.231.550 unde doamna Kristina vă stă la dispoziţie şi cu alte detalii.

SB