Clubul Sportiv Voința Satu Mare cu sprijinul nemijlocit al Ministerului Tineretului și Sportului, finanțat de DJTS Satu Mare, a organizat și a realizat o competiție de box la sala Clubului CS Voința Satu Mare de pe str. Ștefan Cel Mare Nr.18 pe data de 30.11.2018 vineri. Competiția a avut loc cu participarea mai multor cluburi de profil din țară cums sunt : CS Câmpia Turzii, SC Arena Seini.
Competiția care a avut loc vineri 30 noimbrie 2018, la sala de box de la CS Voința Satu Mare a adunat foarte mulți spectatori care au dorit să asiste la acest concurs, sala devenind aproape neîncă­pătoare pentru sătmărenii care au dorit să participe la acest spectacol sportiv.
Tinerii sportivi sătmăreni pregătiți de antrenorii sătmăreni Gherghe Sabău și Teodor Vârlan, au demonstrat că rezultatele obținute în competițiile naționale nu au fost întâmplătoare, tinerii pugiliști sătmăreni au reușit în acest an centenar să se impună în competițiile inter-cluburi pe primele locuri pe podium.
Cu mândrie și spirit autohton civic, putem spune datorită acestor copii minunați că sportul sătmărean în ceea ce privește boxul revine pe plan națonal. Deja avem un sportiv în lotul național la cadeți al Românie! Iată rerzultatele :
Haralevicz Daniel CS Voința Satu Mare, 41,5 kg, câștigă la puncte (0-3) în fața lui Cosma Casian, Câmpia Turzii
Molnar Atilla CS Voința Satu Mare 46,5 kg, în lupta cu Tincuț Raul de la Câmpia Turzii cu 3-0.Herman Cristian CS Voința Satu Mare, 50 kg, și Revesz Armand meci la egalitate
Ligner Daniel CS Voința Satu Mare, -Bandula Iosif, Câmpia Turzii: 3-0.
Kiss Attila CS Voința Satu Mare, – Polgar Robert, Arena Seini, 3-0.
Bogar Rudolf CS Voința Satu Mare, – Bandula Iulian, Câmpia Turzii, 3-0.
Revesz Edvin CS Voința Satu Mare – Bere Raul, Câmpia Turzii, sportivul sătmărean câștigă prin abandon în prima repriză! În încheiere merită să menționăm vorbele minunate ale antrenorului de box de la CS Voința Satu Mare, Gheorghe Sabău, care recunoaște că fără mentorul spiritual și material al președintelui clubului sportiv Voința Satu Mare, Ghere Ioan aceste rezultate minunate nu s-ar fi împlinit.
„După această „Cupă”, elevii mei vor beneficia de o binemeritată vacanță”. Obiectivul meu pe anul 2018 l-am împlinit, ba, chiar l-am depășit” Sărbători fericite și „La Mulți Ani” clubului sportiv Voința Satu Mare secția box. Vă mul­țumesc pentru frumoasa colaborare” Gheorghe Sabău.