Sâmbătă, 01 decembrie 2018 cu ocazia centenarului, a avut loc o com­petiție de tenis de masă pentru copii și juniori în organizarea Clubului Sportiv Voința Satu Mare secția tenis de masă.
La această competiție și-au anunțat partciparea cinci cluburi (Salonta , Zalău, Baia Mare, Carei și Satu Mare.) de profil din țară cu un număr de 72 de sportivi fete și băieți.
Competiția s-a desfășurat pe categorii de vârstă de la 6 la 15 ani.
Secția CSS-Voința Satu Mare,s-a remarcat la majoritatea categoriilor de vârstă atât la fete cât și la băieți
la categoria 8-10 ani
loc.I Zaha Mark CSS Voința Satu Mare
loc III Pop Andrei CSS Voința Satu Mare
loc IV Heghedus E dan,fiind cel mai mic jucător,6 ani
La categoria 10-12 ani feminin
loc IV Erdei Andreea
La categoria 13-15 ani
loc II Onutan Dania
loc III Olteanu Natalia
La categoria 13-15 ani
loc III Toth Botond, iar restul jucătorilor au intrat în primii 8
David Ostatea, Mark Bogdan, Nicolas Heghedus, Rogojan Cristian, Iulia Reimer, Emil Micu, Hamza Cătălin, Matei Stan, Rat Eduard.
Competiția a fost o reușită, datorită unor oameni inimoși si sponsorilor care au făcut ca acest concurs să fie o reușită: Brutăria Meszaros din Livada, Brutăria Micu Satu Mare, Redacom Serv Satu Mare, Sam Mills Botiz si DJTS Satu Mare. Antrenorea Aurica Roatiș:
Pe această cale ținem să mulțumim tuturor sponsorilor, domnului manager Ghere Ioan, domnului președinte al secției de tenis de masă Satu Mare, Roland Meszaros, care de fiecare dată ne sprijină și ne susține secția pentru a putea organiza competițiile în cele mai bune condiții.