ACR Sucursala Satu Mare si CS A-K Rider’s Satu Mare  cu sprijinul Primariei Negresti Oas si Consiliul Judetean Satu Mare.

organizeaza sub egida FIA    CUPA LUNA SES  – VITEZA PE TRASEU MONTAN – 2018”    Ediţia V-a      

Prima etapa din Campionatului International ACR de VTM

in data de 14 iulie 2018, pe drumul judetean DJ 109G de la km 7+900 pana la km 11+450 (ruta Luna-Șes)

Prima ediţie a acestui eveniment sportiv si cultural a fost o revenire dupa 15 de ani a competitiei istorice Viteza pe Trateu Montan (VTM) in Judetul Satu Mare organizate ani la rand la Huta Certeze-Sambra Oilor. Întrucât acea prima ediţie a fost un real succes, iar condiţiile actuale definesc în continuare o SUPERIORITATE NETA in favoarea zonei “Luna Ses – Negresti Oas”, concursul isi propune impunerea Judetului Satu Mare pe harta motorsportului national cu caracter permanent.  

Competitie VTM destinata concurenţilor debutanti  şi avansati, cu manşe cronometrate, desfăşurată conform regulamentelor F.I.A. / A.C.R. pentru competitiile de viteza pe traseu montan, cu participarea a cca 30 de concurenţi de nivel naţional. In cadrul concursul piloţii vor avea de parcurs traseul bine stabilit si securizat, de dificultate medie, in lungime de 2,8 km, cu o diferenta de nivel de 255m intre start si sosire. Concursul va fi format din 5 urcari, din care 4 cronometrate

Competitia  a fost inclusă în calendarul Campionatului International ACR de Viteză pe Traseu Montan 2018 ca prima etapa şi se adreseaza pilotilor debutanti si avansati, toţi licentiaţi, care vor concura doar cu maşini (autoturisme) pregatite

VTM Luna Ses are avizele de la autoritati si este SINGURUL eveniment recunoscut de ACR(Autoritate Sportiva Nationala- reprezentant FIA in Romania) pentru data de 14.07.2018! …….. “Legal race” – din toate punctele de vedere !!!  Echipa RIDER’S va asteapta cu arbitrii cu experienta bine pregatiti!!!

regulamentul particular: https://csakriders.ro/regulamet_particular-luna_ses/

linkul pentru inscrieri: https://csakriders.ro/evenimente/vtm/inscriere/