Primăria Satu Mare, în urma programului multianual de reparare și modernizare a parcurilor din municipiul Satu Mare, a reușit anul acesta să le dea o față nouă parcurilor din piețele Titlulescu și Eroii Revoluției, precum și cel din fața Casei de Modă. Spațiile verzi au fost redate comunității. Sperăm că și străzile din Centrul Vechi care mai au spații verzi pe arterele foarte circulate, să intre în vizorul primăriei. Este mare nevoie și aici de toaletarea copaciilor, de plantarea pomilor în locurile lipsă, refacerea spațiului verde, detalii care pot îmbunătății calitatea vieții locuitorilor din zonă.
În altă ordine de idei, Primăria Municipiului Satu Mare continuă planul de revitalizare a cartierelor din municipiul Satu Mare. Lucrări de modernizare au fost făcute și în Micro 15.


Astfel, în locul garajelor care au ajuns în timp mai mult spații de depozitare, au fost realizate mai multe locuri de parcare. În curțile interioare ale blocurilor T1, T3 și T4, care erau neasfaltate și neamenajate, au fost realizate locuri de parcare, iar aleea pietonală care face legătura cu str. Prahovei a fost refăcută.
De asemenea, în spatele terenului de sport, în locul garajelor inestetice au fost realizate locuri de parcare, astfel încât autoturismele să nu mai ocupe carosabilul și trotuarele din zonă.Tot în cadrul acestor lucrări s-a amenajat și zona degradată de lângă Centrul de permanență situat pe str. Milcov, stradă care se asfaltează și în prezent. Primăria Municipiului Satu Mare a făcut și pregătirile necesare pentru ca anul viitor să se facă și introducerea iluminatului public în parcările amenajate.