ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV GEBELEIZIS,Cionchești (com. Viile Satu Mare), str. Principala nr. 49N, județul Satu Mare, reprezentata prin Dragos Madalin Mihai, presedinte, va aducem la cunostina faptul ca in perioada 2-5 mai 2019, la Cetatea Ardud jud. Satu Mare organizeaza a treia editie Festivalul Fior di Szatmár .
Festivalul Fior di Szatmár este un fesival ambiţios de HEMA, organizat în România, care îşi propune să ajute participanţii să devină mai buni spadasini şi în acelşi timp să ofere un loc plăcut şi prietenos tuturor practicanţilor Artei Marţiale.
HEMA – Historical European Martial Arts studiază artele marțiale de luptă armată sau nearmată, de origine europeană. Acestea se bazează pe metode documentate, a căror practicare a fost întreruptă la un moment dat sau care au evoluat în alte tipuri de arte marțiale. In cadrul HEMA sunt practice arte martiale specifice evului
mediu – bazate pe tratate și manuale de luptă datând din evul mediu târziu care descriu tehnici de duel, auto apărare și strategii de război utilizând o gamă largă de arme – și ajungând până la perioada modernă timpurie – perioadă în care artele marțiale încep să capete și utilizări sportive.

   Clubul Sportiv Gebeleizis este un club de arte martiale istorice europene cu filiale in Cluj-Napoca si Satu Mare. Obiectul nostru principal de studiu este traditia italiana de spada lunga.
In aceasta perioada este deschisa sesiunea de inscrieri pentru participanti.
https://fiordiszatmarhemaevent.weebly.com/

Fior di Szátmar – 2018https://we.tl/t-Mr0WwoKl9o
ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV GEBELEIZIS
Informatii tel. 0745.111.478 sau 0770102676