La întretăierea Someşului cu Tisa şi străjuită de culmile semeţe ale Munţilor Oaşului, milenara cetate a Sătmarului, este locul în care “Primalact” a ales să-şi desfăşoare activitatea. Fideli strategiei “Un stil de viaţă sănătos“ şi atenţi la tendinţele pieţii, specialiştii “Primalact” au anticipat că preferinţele românilor se vor îndrepta în scurt timp spre produse tradiţionale naturale. Primalact a ales să rămână tradiţionalist şi să utilizeze în procesul de fabricaţie numai lapte proaspăt şi natural  pentru că nimic nu poate înlocui gustul şi beneficiile acestuia.

Primalact produce o gamă diversificată de produse lactate proaspete şi brânzeturi: produse proaspete, lapte de consum, smântană, brânză de vaci; brânzeturi: caşcaval şi specialităţi din caşcaval, cascaval afumat, mozzarella, brânză telemea, brânză burduf, brânză topită, cremă de unt, etc.

Sub brandul “La Ferma” gustul natural din Ardeal s-a lansat în anul 2007 cu o gamă de produse care cuprinde în prezent lapte, smântană, caşcaval, caşcaval afumat, brânză telemea şi brânză burduf.

O preocupare constantă a activităţii, a fost diversificarea gamei de produse şi întâmpinarea
consumatorului cu produse naturale, sănătoase, cu reale calităţi nutritive.Sub brandurile
“Primalact” şi “La Ferma”, la fabrica de produse lactate din Satu Mare, se obţin peste 40
de tipuri şi sortimente de produse lactate cum ar fi: lapte “La Ferma”, smântâna “La Ferma”,  Iaurt, Sana, Chefir, Lapte bătut, Caşcaval din lapte de vacă, Caşcaval afumat, Ruladă de caşcaval, Mozzarella, Brânză telemea, Brânză de burduf, Brânză de vaci, Brânză topită.

Produsele “La Ferma” sunt concepute în spiritul unui stil de viaţă sănătos.  Acesta este şi mesajul pe care numele şi grafica deosebită a produselor”La Ferma” îl transmite, un pământ binecuvântat în care tihna vieţii şi inţelepciunea oamenilor, liniştea şi armonia locului te indeamnă să te opreşti o clipă şi să te bucuri de gustul natural al laptelui şi al produselor proaspete la cele mai bune preţuri de la “Primalact”.

Produsele Primalact sunt prezente atât în Satu Mare cât şi la nivel naţional, pe toate canalele de vânzare ale pieţii, în retailul modern şi tradiţional, în food service si reţeaua HORECA.

SB