La fel ca în anii trecuţi, Primăria Satu Mare oferă sătmărenilor, posibilitatea de recreere la târgul de Crăciun amplasat în Centrul Nou, unde, alături de producători din alte judeţe sunt prezenţi şi producătorii sătmăreni.

Produsele de carmangerie tradiţionale sunt prezente prin produsele expuse de SC. Stadion SRL. La acest stand găsim: cârnaţi proaspeţi prăjiţi, cârnaţi afumaţi, caltaboş, sângerete, sarmale de post, sarmale cu ciuperci, sarmale cu carne. Acadele pentru copii, salam de biscuiţi de post sau nu, ciocolată caldă, ceai, vin fiert etc.

La standul cu miere de la Homoroade Rodica Tivadar ca mic producător ne oferă miere şi produse apicole: miere de salcâm, polifloră, de rapiţă, de mană, miere cu nucă, miere cu propolis brut, căpăceală, miere cu polen şi cu propolis, polen crud, uscat, tinctură de propolis, miere de salcâm cu cătină, merişoare şi afine; miere cu cătină.

Mirela Erdős este un mic producător de … lucruri de mână. La standul dumneaei găsim ornamente de crăciun minunat croşetate, flori şi dantele, hăinuţe pentru copii şi adulţi, atenţie! toate croşetate.

La standul următor am fost atraşi de  mirosul florilor de lavandă. Aici, Adela Ulici, din Viile Satu Mare, mic producător care cultivă un lot de 30 de arii de lavandă din 2013,  este prezentă cu o gamă largă de produse obţinute din lavandă: ulei de lavandă, apă de lavandă, aranjamente de lavandă, lumănări parfumate cu lavandă, flori uscate, odorizante naturale de lavandă.

Şi ca la orice târg, nici aici nu pot lipsi produsele de vinificaţie. Standul cu vinurile Reizer aduce savoarea şi gustul vinurilor din Turulung.  Aici Gergő Reizer  oferă sătmărenilor vinuri naturale procesate tradiţional din Turulung: vin roşu, vin alb, vin roze, vin demisec, vin sec, vin demidulce, vin dulce, vin de coacăze, must, şi bineînţeles vin fiert cu scorţioşoară.