Experienţă şi calitate, aşa putem defini ceea ce se produce în laboratorul de cofetărie -patiserie  “Festina Lente”.Pot să afirm cu tărie că  avem parte în orasul nostru de  prajituri de calitate, prăjituri despre care putem  liniştit să le numim adevărate   ,,Delicateţe”.

Patronul laboratorului Gegeran Vasile, este poate singurul din acest oraş care se poate mândri că este un autentic şi adevărat cofetar. Din anul 1978 când a îmbrăţişat meseria de cofetar-patiser, din mâinile lui au ieşit adevărate ,,opere de artă” în domeniul produselor de cofetărie şi patiserie. În anul 1995 a pornit la drum pe cont propriu şi a înfiinţat acest laborator de cofetărie şi patiserie cu dorinţa de a produce prăjituri de calitate care să fie pe placul sătmărenilor. În magazinul de prezentare din P-ţa Eroilor Revoluţiei nr. 20, într-un ambient cuprins de aromele emanate de multitudinea şi varietatea prăjiturilor expuse, cumpărătorul este pus la o grea încercare când vrea să aleagă. Găsim aici prăjituri şi articole de patiserie realizate după reţete consacrate dar şi tradiţionale de casă. Avem aici: rulade de vanilie, de ciocolată,  Silva, mixte, cremeş de vanilie, cremeş franţuzesc, savarine, doboş, prăjituri de casă după reţeta bunicii, prăjituri de cofetărie, trandafiri din marţipan torturi şi multe, multe alte sortimente pe care spaţiul rezervat aici nu-mi permite să le enumăr. Sătmăreni, dacă doriţi să savuraţi adevăratele gusturi de prăjituri care pentru mulţi dintre noi ne aduc aminte copilăria noastră, de gusturile de odinioară, de mirosul cozonacilor din vremea copilăriei scoşi din cuptor de bunica în prag de sărbători, merită să treceţi pe la acest magazin. Nu veţi fi dezamăgiţi!

Laboratorul primeşte comenzi pentru sărbători, nunţi, botezuri, sau orice alte evenimente. Comenzile se pot face faţa locului P-ţa Eroilor Revoluţiei nr. 20 (lângă Spitalul  vechi) de luni  până vineri între orele 8-20, sâmbătă 7-19, duminică 8-17 sau la tel.71.00.25. O rugăminte din partea cofetăriei: sătmăreni dacă doriţi să faceţi comenzi încercaţi să le faceţi cu 2-3 zile înainte, iar în lunile iulie-august, sezonul nunţilor, chiar şi cu 2-3 luni înainte pentru ca nicio comandă să nu rămână neonorată.

SB