Localurile din Satu Mare încearcă să satisfacă poftele clienţilor, introducând în meniu ceea ce se cere, de aceea bucătăriile internaţionale sunt cel mai des întâlnite, în defavoarea bucătăriei româneşti. Vedem adesea în oraş, chiar de la distanţă mare, pancarde cu meniul zilei, de parcă ar vrea să te ademenească să te opreşti la masa lor, dar privind cu atenţie observi că acelaşi meniu răstălmăcit îl găsim aproape la toate restaurantele. Văzând toate acestea îţi pui întrebarea:  Unde se mănâncă bine? Nu contest bucătăria vreunui restaurant, dar dacă doresc o mâncare tradiţională ,,ca la mama acasă”unde mă duc?

Cei care duc dorul unei porţii de sarmale în foi de varză, cu smântănâ, sau caltaboş la cuptor cu mămăligă, sau o tocăniţă de miel cu mămăligă şi multe alte mâncăruri gătite în mod tradiţional românesc trebuie să treacă pe la Hanu lui Gică.

Situat la 3,5 km de centrul oraşului Satu Mare şi la 15 km de aeroport, pe str. Aurel Vlaicu nr. 111, (Drum Petea), Hanu lui Gică, un restaurant cu o atmosferă destinsă şi o servire de calitate oferă preparate din bucătăria tradiţională ,,ca la mama acasă” dar şi specialităţi din bucătăria internaţională. Aici patronul Gheorghe Ciorbă împreună cu soţia şi copiii se implică total în bunul mers al restaurantului, doamna conducând cu brio bucătăria, iar copii muncesc şi ei alături de angajaţi.

Pensiunea Hanu lui Gică s-a înfiinţat ca societate comercială în 2011 şi de atunci s-a tot dezvoltat în dorinţa de a mulţumi pe toţi clienţii din ce în ce mai mulţi care trec pe aici.  Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 130 de locuri care este ideal pentru organizarea evenimentelor de orice fel, la care se adaugă şi cazare de trei stele. Pentru confortul clienţilor s-a amenajat un loc de joacă pentru copii, terase de vară cu barbeque, teren de fotbal, parcare supravegheată…tot ce se putea face pentru ca să mulţumească pe deplin clienţii. Spicuim din meniu:  pomana porcului,r[cituri ciolan de porc afumat, găluşte, brânză burduf, biftec tartar cu legume, platou grill, platou vegetarian, platou ţărănesc, jumeri cu legume asortate şi multe, multe altele la care se adaugă pâinea de casă şi pâinea de porumb coapte în cuptorul propriu. Ca să aveţi parte de aceste bunătăţi, treceţi pe str. Aurel Vlaicu nr.111 unde, trecând printr-o poartă, o adevărată bijuterie artizanală din Ţara Oaşului  veţi găsi tot ce v-am spus şi nu numai, garantat vă veţi simţi ca acasă. Poftă bună.

Pentru rezervări , informaţii puteţi veni la adresa: Str. Aurel Vlaicu Nr 111 sau  apelaţi la mobil: 0751.216.982, fix: 0361.408.006, e-mail: hanuluigica@yahoo.

S.B.