Societatea Basic Point a fost fondată în 2011  cu scopul de a corespunde așteptărilor proprietarilor de locuințe pe segmentul de producție mobilier la comandă, low cost, mediu si lux. Intrucat la momentul infiintarii societatii situatia  pe piață privind segmental de mobilier la comanda era aproape inexistenta, s-a demarat această afacere cu dorința de a se impune un standard calitativ si de a raspunde prompt solicitarilor reale ale cientilor, prin adaptarea mobilierului in functie de  cerintele individuale ale clientilor.

În prezent, Basic Point dispune de o ofertă bogată, adaptată după nevoile specifice fiecărui spațiu și proiectată în funcție de bunul plac al fiecărui client.

Basic Point, in calitate de producator de mobilier,  oferă soluții cu electrocasnice încorporate ,integrate estetic precum si solutii personalizate de iluminare a mobilierului pentru toți cei care doresc o personalizare a spațiului locativ sau administrativ.

Basic Point pune accent pe îmbunătățirea serviciilor de producție prin investiția periodică în tehnologia necesară domeniului de activitate și în personalul care s-a dezvoltat concomitent cu societatea.

  • Viziune și valori

Încă de la înființare, Basic Point s-a orientat către îndeplinirea cerințelor clienților și către asigurarea unui mediu favorabil de muncă. Ca atare, viziunea Basic Point se intersectează mereu cu crearea unui mediu pozitiv, prosper și stabil pentru angajați.

Valorile companiei Basic Point:

Eficiență – în proiectarea, producția, livrarea și montarea produselor comandate de client;

Siguranță – se regăsește în mediul de lucru în care activează angajații Basic Point, dar și în procesul de livrare a pieselor de mobilier;

Flexibilitate – în oferirea de produse personalizate fiecărui client în parte și în ajustarea serviciilor încât să nu existe întreruperi în activitate;

Dezvoltare – atât în privința abilităților și competențelor propriilor

angajați, cât și a serviciilor oferite;

Inovare – pentru a răspunde provocărilor mediului de afaceri, dar și pentru a anticipa nevoile viitoare ale clienților.

  • Identitatea noastră

Misiunea noastră

Misiunea noastră se contopește cu punerea la dispoziția clienților a unor servicii și produse de calitate. De asemenea, soluțiile de personalizare a produselor comandate au pus fundamentul succesului companiei Basic Point.

În tot acest timp, conștienți fiind de importanța angajaților, eforturile s-au concretizat și în asigurarea unui mediu de lucru placut și lipsit de pericole. Încurajăm dezvoltarea personală a angajaților prin acțiunile de instruire și delegare exactă a sarcinilor de lucru, fără teama de asumare a responsabilității.

Adeptă a filozofiei pașilor mărunți, dar siguri, compania Basic Point se dezvoltă cu obiectivul de a livra calitate, seriozitate și promptitudine. Succesul nostru este reprezentat si asigurat de satisfactia clientilor nostrii.

 

Va asteptam sa vizitati magazinele noastre de desfacere situate in……

De asemenea puteti vizita inclusive unitatea noastra de productie” Fabrica de mobila BASIC POINT” situata in orasul Negresti Oas, str. Luna nr. 122 pentru a putea vedea personal procesul de productie al unitatii noastre.