Misterul triplului asasinat din localitatea Apa din județul Satu Mare, în care trei persoane (soţ, soţie şi soacră) au fost executate cu sânge rece, în propria lor casă, pare să fie elucidat chiar în aceste momente.

Anchetatorii l-au ridicat azi pe Răzvan Rentea, copilul familiei ucise, fiind suspectat că și-a ucis cu bestialitate părinţiii, pe Gheorghe și Niculina Rentea, și pe bunica sa, Viorica Apan, de 80 de ani.

Suspectul a participat azi la înmormântarea celor trei, unde a fost surprins plângând.

Imediat după funeralii însă, anchetatorii l-au ridicat, l-au băgat într-o mașină a Poliției și l-au transportat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Despre familia Rentea, vecinii lor au numai cuvinte de laudă şi sunt profund îndureraţi pentru moartea atât de violentă şi nemeritată a unor oameni de ispravă.

Nu aceiași părere au cunoscuții despre fiul victimelor, Răzvan. Acesta era cunoscut în județ ca fiind apropiat al unor cercuri interlope.

De altfel, se pare că motivul crimei ar fi fost banii, acesta vrând să pună mâna pe o sumă consistentă pe care părinții săi o aveau în casă.

O crimă îngrozitoare a șocat întreaga comunitate din localitatea Apa, Satu Mare. Soţ, soţie şi soacră au fost găsiţi cu capetele zdrobite, într-o baltă de sânge.

Viorica Apan (80 de ani), soacra lui Gheorghe Rentea, a fost ucisă în casă. Niculina Rentea a fost găsită chiar pe treptele casei, având lângă ea poșeta și o pungă de portocale, iar Gheorghe Rentea a fost ucis la câțiva pași mai jos, în fața garajului și lăsat într-o baltă de sânge.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Satu Mare, Marius Iancu, a precizat că victimele au fost ucise cu un obiect dur la nivelul capului.

Crima îngrozitoare a șocat întreaga comunitate din localitatea Apa, Satu Mare, iar localnicii nu înţeleg cum a fost posibil aşa ceva şi nici motivaţia pe care ar fi putut să o aibă cineva, încât să comită un gest atât de violent.