Încă din cele mai vechi timpuri, pâinea şi produsele de panificaţie au stat la baza alimentaţiei oamenilor, fie că era vorba de masa de dimineaţă, prânz sau cină, de la cei săraci la cei bogaţi, pe tot cuprinsul pământului, brutăritul era o îndeletnicire normală în viaţa rurală, iar în vremurile mai apropiate de noi fiecare gospodărie având cuptor de pâine. În trecut pâinea albă, ce era făcută din faină albă de calitate superioară, era alimentul bogaţilor, iar cea neagră, era considerată alimentul săracilor. În cadrul bunurilor de consum din ţara noastră industria panificaţiei ocupă un loc însemnat, pâinea constituind alimentul ce se consumă zilnic.

În contextul unei economii de piaţă din ce în ce mai pretenţioasă, îmbunătăţirea imaginii şi statutului profesiunilor de morar şi brutar, cât şi creşterea calităţii pregătirii profesionale sunt primordiale..Astăzi, consumatorii produselor de panificaţie devin din ce în ce mai conştienţi de igiena pieţei şi a alimentaţiei; pentru ca produsele de panificaţie să fie sigure pentru consum, şi care să respecte atât normele tehnologice, cât şi cele sanitare. Ţinând cont de toate aceste aspecte, Brutăria Micu pune la dispoziţia sătmărenilor, o gamă variată de pâine, de produse de panificaţie şi de patiserie, realizate în brutăriile proprii, toate de o calitate şi prospeţime incontestabile, gustul perfect natural al acestora te trimit cu gândul la copilărie. Sortimentele de pâine: pe vatră coaptă pe leme, albă pe vatră, pâinea bunicii de 2,5kg, ciabatta, neagră cu seminţe de floarea soarelui, de secară cu seminţe de dovleac, de mălai, pâine semi cu germeni de grâu şi cereale, pâine de secară integrată şi produsele de patiserie foarte apreciate datorită calităţii, se găsesc în fiecare zi la magazinele situate pe str. Marsilia nr. 34, str. Micu Klein nr.3, Piaţa George Boitor nr.5 şi Piata 14 Mai. Produsele de panificatie realizate în brutăriile proprii sunt de o calitate şi prospeţime incontestabile. În fiecare zi marfa este schimbată iar perioada de valabilitate este mai mare. Preţurile sunt bune raportat la perioada de valabilitate, în sensul că o pâine ţine şi 4 zile, fiind proaspătă şi  săţioasă. Gama de produse se diversifică continuu, în funcţie de cerinţele pieţei, adăugându-se la acestea şi produse de patiserie, foarte apreciate datorită calităţii. Produsele brutăriei Micu se fac în exclusivitate din făină şi nu din aluat de import congelat! Cele două brutării lucrează non-stop, nu se face  economie de timp, şi nici de efort, astfel încât pe masa clienţilor să ajungă pâinea de cea mai bună calitate.

Brutăria deţine o tehnologie agreată de către Uniunea Europeană.  Întreaga activitate de producţie, ambalare şi sortare a produselor de panificaţie se desfăşoara respectând în acelaşi timp tradiţia în ceea ce priveşte modul de producere a acestor produse.

La magazinele Micu se pot face şi comenzi pentru evenimente personale, societatea fiind deja apreciată ca un partener de producţie şi de livrare de încredere, produsele fiind realizate respectând principiul „Tradiţie, Calitate, Prospeţime”

SB