Peşte proaspăt, la preţ de producător, de cea mai bună calitate la tine acasă. Piscicola îţi aduce la tine acasă peştele proaspăt sau eviscerat şi desolzit.

Carnea de peşte este un aliment pe care nutriţioniştii îl recomandă frecvent ca alternativă sănătoasă la alte tipuri de carne, dar şi ca modalitate de-a avea o alimentaţie echilibrată din punct de vedere nutriţional. Crap, amur, fitofag, icre sau lapţi congelaţi pot fi comandaţi şi aduşi la uşa ta!

Peştele este o sursă excelentă de acizi graşi esenţiali omega-3 şi omega-6, proteine, vitamine (ex: A, D, E, complexul vitaminelor B), macro şi oligominerale (ex: potasiu, calciu, fier, iod, fosfor, seleniu), elemente absolut indispensabile pentru creşterea şi dezvoltarea corespunzătoare a organismului uman.

SC PISCICOLA SA cu sediul în loc. Adrian, oraş Livada, jud. Satu Mare, a fost infiinţată în anul 1999. Societatea deţine o fermă piscicolă cu o suprafaţă de 311 ha.  Ferma piscicolă a fost edificată între anii 1970 – 1975. În perioada 2002 – 2009, s-au efectuat investiţii de peste 1.200.000 dolari, iar ulterior între anii 2009 – 2012 s-a realizat renovarea şi modernizarea fermei prin accesarea de fonduri europene, în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit.

Valoarea investiţiilor a fost de peste 5.200.000 de euro + TVA, constând în:

-renovarea consolidarea digurilor şi decolmatarea unui număr de 16 bazine de pământ cu suprafaţa de peste 175 ha;

construcţia a 16 bazine cu folie pentru creşterea sturionului având suprafaţa fiecare de circa 650 mp; construcţia a 7 bazine cu folie pentru creşterea somnului; construcţia a 36 de bazine pentru creşterea şalăului; construirea unei hale pentru reproducţia şi creşterea puietului dotată cu troci, bazin de tratare a apei, alimentare cu oxigen, încălzire şi zece bazine din fibră de sticlă, modernizarea magaziei de furaje; construcţia unei staţii de oxigen şi a două bazine pentru filtrarea apei;

forarea a şase puţuri de apă(temperatura apei este între 14 – 30° C) pentru alimentarea umplerea bazinelor destinate creşterii sturionului, somnului, şalăului, în sistem recirculator intensiv. Societatea produce şi comercializează o gamă largă de produse din peşte: păstrăv afumat, crap afumat, sturion afumat, fitofag afumat, chiftele din peşte cu pesmet, chiftele din peşte cu hrişcă, cârnat grill afumat din peşte, cârnat grill afumat din peşte, crap proaspăt pe gheaţă sau congelat, păstrăv afumat, păstrăv afumat picant, crap afumat, crap afumat picant, sturion afumat, sturion afumat picant, fitofag afumat, fitofag afumat picant, chiftele din peşte, chiftele din peşte cu hrişcă, cârnat grill afumat din peşte, pastă crudă din peşte, pastă crudă din peşte pentru chiftele, crap eviscerat, rondele crap, file crap cu os, rondele fitofag, file fitofag, rondele sturion, file sturion. Gramaj/caserola/punga,în funcţie de comanda clientului. Informaţii suplimentare se găsesc  pe pagina web a societăţii piscicolaadrian.ro sau la tel 0748.124.698. 0758.078.672, sau la magazinul de  peşte de pe str. Careiului nr.14 (Fabrica Mobipan)