Transformă-ţi grădina într-un loc de basm plin de eleganţăt, viaţă şi culoare. Obţine o grădină perfectă plină cu flori şi plante ornamentale aşa cum tu ţi-ai dorit.

Florile sunt plantele gingaşe şi delicate cu petalele mătăsoase şi parfumate ce oferă frumuseţe grădinilor şi peisajelor. Plantele ornamentale au o misiune la fel de importantă ca şi gingaşele şi delicatele flori care sunt excelente pentru toate tipurile de grădini. În funcţie de soiul plantelor, unele oferă frumuseţe prin dimensiuni şi culori iar altele produc flori spectaculoase ce oferă imagini plăcute şi izbitoare.

Florile şi plantele ornamentale de grădină adaugă culoare şi texturi peisajului. În fiecare anotimp frumuseţea acestor plante creează tablouri minunate iar culorile şi nuanţele se schimbă spectaculos.

Plante perene care adoră lumina sunt ideale pentru grădinile strălucitoare ce sunt răzbătute de razele calde ale soarelui. Soiuri de plante şi flori interesante care cresc bine în locurile cu umbră şi creează imagini perfecte, sunt ideale pentru grădinile cu aer misterios oferind zone umbrite şi cotloane întunecoase.

Poţi alege plante decorative puternice care cresc uşor în cele mai grele condiţii, soiuri ce ornamentează gradinile de tip stâncărie. Ierburi şi bambuşi pentru decoruri exotice, tropicale. Ferigi pentru grădinile sălbatice, montane şi ierburi.

Pentru sătmărenii interesaţi şi dornici să aibă grădini frumoase şi să creeze oaze de verdeaţă în jurul lor, sugerez să vină la Piaţa Mare din Satu Mare, unde au posibilitatea de a achiziţiona plante ornamentale într-o gamă largă de soiuri.

Coborând de pe podul Golescu, înainte de şirul de chioşcuri, întâlnim o mică oază de verdeaţă. Aici doamna Corodan Ligia împreună cu soţul, au expuse pentru vânzare o mare varietate de plante ornamentale pregătite pentru plantare. Ca mici producători  au pornit în urmă cu zece ani o mică afacere în acest domeniu. La Homorodu de Mijloc, unde relieful şi condiţiile le permit, soţii Corodan au pe o suprafaţă de 5 hectare plantaţii de puieţi de plante ornamentale cum ar fi: smarald, globuri, magnolii, iuniperius, puieţi de brazi, brazi argintii, tuia şi alte specii mai puţin cunoscute pe la noi. Cursurile efectuate dar şi experienţa dobândită în timp, au dus la obţinerea acestor puieţi de plante ornamentale pregătite pentru plantare mai ales acum toamna. Pentru  a aduce sătmărenilor aceste frumoase plante vii soţii Corodan au răbdare şi cu migală îngrijesc puieţii care au nevoie de 2,3 sau chiar 5 ani în funcţie de specie până să fie buni de replantare. Sătmăreni, aveţi încredere în aceste produse şi nu vă lăsaţi păcăliţi de produsele asemănătoare de la supermarcheturi, întrucât puieţii de la soţii Corodan sunt foarte bine adaptati la condiţiile climatologice de la noi. Pentru informaţii, sfaturi sau comenzi puteţi să-i contactaţi personal, sau la tel. 0758.560.249. Sătmăreni să-i căutaţi, n-o să vă pară rău,.