Liviu Dragnea s-a prezentat luni la DNA. Liderul PSD confirmase încă de duminică prezența în fața procurorilor anticorupție, fără însă a preciza în ce dosar este chemat.

Ce noi acuzații îi aduc procurorii DNA

La sediul DNA s-au adunat luni dimineața mai mulți susținători ai lui Dragnea, inclusiv membri ai PSD și miniștri din Guvernul Tudose. Nu au lipsit nici oameni care sunt împotriva liderului PSD, de aceea la fața locului a fost instalat un dispozitiv de jandarmi.

„Vorbim unde vreți voi”

Liviu Dragnea nu a declarat nimic la sosirea la sediul Direcției Naționale Anticorpuție. De asemenea, șeful social-democraților a fost aplaudat frenetic de cei aproximativ 50 de susținătorii ai săi în momentul în care a coborât din mașină.

Liviu Dragnea le-a spus jurnaliștilor la plecarea de la DNA: „Vorbim la Parlament, vorbim unde vreți voi”. Jurnaliștii au reclamat atitudinea agresivă a jandarmilor care i-au împiedicat să se apropie de șeful PSD, transmite Realitatea.net.

Lui Liviu Dragnea i s-a adus la cunoștință calitatea în noul dosar, dat fiind că șeful PSD a stat aproximativ 30 de minute în fața procurorilor DNA.

Liviu Dragnea este urmărit penal într-un nou dosar al DNA, una dintre acuzații fiind abuzul în serviciu, alături de alte acuzații. Acum s-ar face pentru prima dată o legătură directă între șeful PSD și controversata firmă TelDrum, respectiv câștigarea de contracte pe bani publici.

Un nou dosar pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea este urmărit penal pentru fraudă cu fonduri europene. Dosarul s-ar referi la legăturile şefului PSD cu compania Tel Drum.