Poliţia şi Jandameria aplică amenzi degeaba

 Unul din locurile unde prostituţia se practică fără niciun fel de problemă este intersecţia străzii Corvinilor cu Bulevardul Traian. Chiar dacă locul este cunoscut de poliţişti şi jandarmi, care dau amenzi peste amenzi, degeaba, zona a rămas una rău famată. Prostituatele îşi fac de cap, ba chiar sfidează “organele” de ordine. Ele îşi agaţă clienţii ziua în amiaza mare şi le fac propuneri indecente inclusiv trecătorilor. Nu de puţine ori au fost surprinse de locatari cu clienţii printre garaje.

 Urletele prostituatelor şi bătăile îi trezesc noaptea pe locaarii de pe str. Corvinilor. Disperaţi, sătmărenii au reclamat în repetate rânduri autorităţilor, dar fiecare instituţie spune că face tot ce poate. Adică prea puţin pentru a stârpi fenomenul.

Un sătmărean a trimis o scrisoare deschisă adresată autorităților locale, prin care cere să se ia măsuri în privința prostituatelor care prestează servicii în intersecția dintre strada Corvinilor și B-dul Traian.

Locatarii din zonă sunt deranjați de urletele și uneori de bătăile pe care le crează aceste prostituate.

Potrivit sătmăreanului, poliția nu le poate face nimic iar scrisoarea care a fost trimisă către Primarul municipiului Satu Mare, susține acesta că nu a primit niciun răspuns.

Redăm scrisoarea trimisă:

”Vă deranjez cu o problemă pe care noi locatarii din zonă nu mai stiu cum să o rezolvăm, deoarece poliția nu le poate face nimic iar scrisoare către D-nul Primar s-a trimis, dar fără niciun răspuns.

În intersecția dintre strada Corvinilor și B-dul Traian (colțul fostei cofetării Intim) își desfășoară activitatea prostituatele, care pe zi ce trece parcă sunt tot mai multe. Până aici nu ar fi nicio problemă, doar că, de cum se lasă seara încep urletele, mașini cu muzica dată cât mai tare, astfel încât să fie auzită prezența lor…și uneori chiar și bătăi. Nu se mai poate, în centrul vechi al orașului să nu poți sta vara, cu geamul deschis noaptea, din cauza lor… pentru ei nu contează că e ora 24 sau ora 4 dimineața. Poliția și jandarmeria vin până pe la ora 23-24, le dau o amendă…și ele după 5 minute sunt înapoi la programul lor obișnuit… asta deja de câțiva ani buni.

Am dori și noi să știm dacă, după atâția ani suportați, fără ca nimeni să facă nimic, ar trebui să luăm în calcul ca noi să ne mutam din centrul vechi!?”, a scris sătmăreanul.

Desigur, polițiștii se plâng că nu pot sta tot timpul în această intersecție și nu pot face altceva decât să le scrie câte o amendă, chiar dacă nu o plătește nimeni niciodată.

Au fost cazuri când prosttuatele au fost văzute împreună cu clienții, printre garaje.

Până când cineva se va gândi la o soluție, care să fie și legală, locuitorii din zonă trebuie să suporte dezastrul. Numai să nu se întâmple vreo tragedie.