În perioada 18.-23septembrie 2017 s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Bacău, Campionatul Naţional de Tineret 2017, unde alături de 90 de sportivi din ţară au participat şi doi sportivi de la secţia de box de la CS. Voinţa Satu Mare. La acest prestigios concurs, antrenorul Toader Vârlan a fost prezent cu doi sportivi: Ghicean Radu Răzvan la categoria 58 kg. şi Ptyetrar Marius Alex la categoria 81 kg.

Tânărul pugilist la categoria 52 kg. Ghicean Radu Răzvan a pierdut în primul meci avut cu Bălţeanu Florin de la Tg. Jiu, care a devenit în final vicecampion al acestui campionat. La categoria 81 kg în primul meci avut cu timişoreanul Secrieru  Andrei, boxerul de la Voinţa, Ptyetrar Marius Alex  după un meci spectaculos s-a împus net  adversarului său câştigând cu scorul de 5-0. Ajuns în semifinală, pugilistul sătmărean s-a întâlnit cu pugilistul Năstase Paul de la faimosul Club Sportiv Steaua Bucureşti. În acest meci Ptyetrar fără să fie intimidat, a boxat la nivelul unui campion.

După un meci echilibrat mai bine spus de la egal la egal, putem să spunem fără echivoc şi însă cu dezamăgire, că la fel ca la alte competiţii unde sunt sportivi de la acest club din capitală, arbitrii l-au ,,preferat” pe sportivul bucureştean cu scorul de 3-2!Pugilistul sătmărean s-a clasat pe locul 3, obţinând medalia de bronz.

Felicitări antrenorului şi sportivilor sătmăreni.În continuare CS Voinţa Satu Mare vine în atenţia tinerilor născuţi între 2002-2006 care vor să înveţe ,,nobilul sport cu mănuşi” că se pot înscrie de luni până vineri la sediul clubului situat pe str. Ştefan cel Mare nr.18, direct la antrenorul Toader Vârlan.