In general firmele din judet cunosc Design Service. Asta pentru ca activeaza de peste 20 de ani in domeniile mai sus mentionate.

Infiintata in 1994 initial ca PF iar din 1995 ca SRL, initial ca producator de reclame (ce firma de TAXI din anii 1990-2000 nu s-a impodobit aici… ) Design Service si-a marit an de an portofoliul de produse.

De fapt cerintele pietei au crescut, firmele doreau sa fie cat mai vizibile (cine nu cunoaste zicala: Reclama e sufletul comertului!). De la simple inscriptionari cu autocolant s-a trecut la panouri neluminoase, firme luminoase, litere volumetrice, tuburi modelate, toteme, bannere…

Pentru a enumera toate produsele din domeniul publicitatii ar fi necesara macar o pagina intreaga de ziar. Caci tocmai aici e farmecul si unicitatea domeniului: CREATIVITATE si ORIGINALITATE. Nimeni nu-si doreste o reclama identica cu a vecinului sau, cu atat mai putin, a concurentului. Prin urmare a fost necesara adoptarea de noi tehnologii, adica noi scule si materiale. Deci investitii permanente, spatiu mai mare pentru productie, angajati mai multi dar nu oricefel ci indemanatici si talentati, harnici si inventivi.

 

Satu Mare nu este o piata atat de mare precum i-ar sugera numele. Astfel s-a incercat o diversificare a productiei realizandu-se un department pentru  confectionarea PRELATELOR AUTO (desigur, cu posibilitatea inscriptionarii lor) si a TERASELOR si COPERTINELOR. Nu a fost o idée rea, astazi acest department realizeaza circa 50% din productia firmei.

La biroul de pe str. Iuliu Maniu 12, 4 operatori graficieni preiau si  prelucreaza toate cererile din zona reclamelor.

La hala de productie de pe str. Aurel Vlaicu 147 se preiau lucrarile pentru prelate auto si copertine. Totodata aici se realizeaza si reclamele concepute de catre designeri.

Una peste alta, firma are 28 angajati si ar putea avea mai multi daca nu ar suferi de déjà binecunoscuta “criza de personal”. Poate se intorc o parte din cei plecati departe… Cerere pentru lucrari exista, uneori sunt urgente si nerabdare din partea clientilor, fie personae fizice sau juridice.

Pentru cei care doresc lucrari personalizate, originale (sau nu) sunt asteptati cu drag pentru un dialog constructive. O prima acomodare cu portofoliul de lucrai o puteti avea pe www.design-service.ro