Secţia de tenis de masă din cadrul CS Voinţa Satu Mare, sub îndrumarea doamnei profesoare-antrenoare Roatis Aurica, pe zi ce trece reuşeşte să atragă cât mai mulţi copii dornici să practice acest sport. Efortul depus de antrenoarea Roatiş Aurica începe să-şi arate roadele. Unul din copiii care practică tenisul de masă din cadrul acestui club este şi Hegheduş Nicolae un tânăr sportiv de 10 ani, elev în clasa a IV a.

la şcoala gimnazială Dr. “Vasile Lucaciu” din Satu Mare. Având şi spijinul lăudabil al părinţilor, din luna mai 2015 a început să frecventeze cursurile de formare.

De atunci a participat la mai multe competiţii zonale, naţionale, unde a obţinut mai multe rezultate demne de luat în seamă. Amintim un loc 3 la  “Cupa 1 Iunie”- Oradea, Cupa”Moș Nicolae”  Satu Mare locul 2, Cupa “1 Decembrie” Cluj Napoca locul 4, sau la concursul regional “Cehu Silvaniei”locul 3. Pasionat de acest sport doreşte să-l practice în continuare să ajungă la un nivel înalt. Perseverenţa şi ardoarea cu care practică acest sport l-a convins şi pe frăţiorul său de numai 5 ani Edan să vină şi el la antrenamente. Poate în viitor va reuşi să determine şi câţiva colegi din şcoală să vină să descopere tainele acestui minunat sport.

SB