“Arta nu este ceea ce vezi, ci ceea ce îi faci pe ceilalţi să vadă” Edgar Degas

Deşi este un nume nou în lumea tiparului offset, dar având în spate o echipă cu o vastă experienţă în domeniu, Tipografia Mac Print Pack din Satu Mare, şi-a propus să vină în sprijinul firmelor sătmărene şi nu numai, prin servicii tipografice si a producerii ambalajelor. Tipografia este specializată in tiparirea pe ambalaje de carton duplex / triplex de diverse tipuri şi dimensiuni, utilizate pentru ambalarea produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice etc. De asemenea societatea tipăreşte materiale publicitare, pliante, flyere, cataloage, postere, calendare, etc.

În 2014 când s-a înfiinţat societatea ţelul propus a fost realizarea  produselor tipografice care sa fie de o calitate înaltă. Pentru ca un produs tipografic sa fie de o calitate inalta este nevoie şi de o comunicare eficienta cu clientul, motiv pentru care Mac Print Pack asistă pe toată durata desfăşurării proiectului, furnizand toate datele si soluţiile de care clientul are nevoie pentru luarea unei decizii corecte. Atentia firmei asupra designului este sporită, reuşind în acest fel să ofere cea mai bună soluţie posibilă unei probleme cat şi sfaturi legate de un design atractiv si adecvat cerintelor clientului.

Înainte de a demara operaţiunea de tipărit, tipografia efectuează toate procedurile tehnice necesare de pregătire (proces numit prepress). Printre utilajele deţinute se numără Solna în 5,4 culori respectiv Heidelberg GTO 46. Totodată în ceea ce priveşte finisarea Mac Print Pack oferă şi servicii cum ar fi decupări mecanice, lipirea cutiilor, ambalare etc. Pentru o mai bună informare a sătmărenilor este necesar să prezentăm pachetul de produse pentru a putea fi analizate. Pachetul de produse cuprinde: ambalaje din carton de diferite gramaje şi dimensiuni (şi diverse forme de cutii), etichete şi stickere tipărite pe suport de hârtie /carton sau autocolant (hârtie autoadezivă), naproane şi meniuri pentru restaurante, articole promoţionale: afişe, flyere, mape de prezentare, cataloage, cărţi de vizită, suport pentru cuburi, coperţi CD, materiale specifice sfârşitului de an: calendare de perete şi birou/agende cu coperţi şi interior personalizat, broşuri, etc.

Cei interesaţi  de serviciile şi produsele Tipografiei Mac Print Pack pot accesa site-ul: www.macprintpack.ro.,tel. 0786.26.33.29 sau la secţia de producţie situată pe str. Gheorghe Bariţiu nr.25/A jud. Satu Mare unde Puti Bondics Bianca director economic stă la dispoziţia celor interesaţi, oferind cea mai bună soluţie posibilă unei probleme cât şi sfaturi legate de un design atractiv şi adecvat cerinţelor.