Update: Razvan, fiul sotilor Rentea, a disparut de acasa si a fost dat in consemn la frontiera. Procurorii au dorit sa-l mai audieze pe acesta, dar nu e de gasit.

UPDATE: Porcurorii au auditat un nou suspect în cazul triplei omucideri din Apa. Este vorba de un bărbat de etnie rromă din Botoșani. Acesta se stabilise în Apa de câteva luni.

O familie din comuna Apa a fost omorâtă azi noapte în propria casă. Soacră, soț și soție au fost găsiți morți în casă de un vecin. Poliția se află acum la locul crimei pentru cercetări.

Din primele informații, victimele sunt Gheorghe Rentea (59 ani), Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan în vârstă de aproximativ 80 de ani.

Persoana care a găsit cadavrele erau o rudă a acestora. Nu a reușit să îi identifice din cauza faptului că zăceau într-o baltă de sânge și prezentau mai multe lovituri la nivelul capului fiind desfigurați. Ruda a apelat la ajutorul unui vecin. Acesta a fost cel care a identificat victimele.

Cadavrele celor doi soți au fost găsite în curte, în fata garajului, în timp ce bătrână a fost găsită în casa.

Gheorgeh Rentea a fost un cunoscut om de afaceri, unul din principalii acționari de la Dacia, până ce hotelul și restaurantul a fost cumpărat de Vasile Tânțaș. După ce și-a vândut acțiunile la Dacia, Gheorghe Rentea a investit în agricultură.